ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» με Φιλίποφ και Χιμένες

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» με Φιλίποφ και Χιμένες

Οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρώην πασαδόρο του Ολυμπιακού, αλλά και με τον Κουβανό ακραίο – Πρώτο φαβορί για τον πάγκο ο Θανάσης Μουστακίδης.

Το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έχουν αρχίσει να «τρέχουν» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ετοιμάζουν μεγάλες κινήσεις, προκειμένου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου να επιστρέψει στο θρόνο του πρωταθλητή.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν επιλέξει τους στόχους τους και βρίσκονται πολύ κοντά σε δύο πολύ ποιοτικές προσθήκες. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ, αλλά και με τον Χαβιέ Χιμένες. Ο Φιλίποφ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα. Φέτος, ο 27χρονος πασαδόρος αγωνίστηκε στη Ρουμανία με τα χρώματα της Γκαλάτι.

Ο δεύτερος που παίζει «δυνατά» είναι ο Χαβιέ Χιμένες, με τον Κουβανό ακραίο να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος έπαιξε στον Δικέφαλο από το 2014 έως το 2016, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ιταλία και Αργεντινή με τις φανέλες των Μολφέττα και Ομπρας αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Οσον αφορά στο θέμα του προπονητή, οι Θεσσαλονικείς μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ρίτσι από τον ασπρόμαυρο πάγκο, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην εγχώρια αγορά και συγκεκριμένα στον Θανάση Μουστακίδη. Ο πρώην τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ