ΑΕΚ : Συμφώνησε και υπογράφει η Τέζα

ΑΕΚ : Συμφώνησε και υπογράφει η Τέζα

Παίκτρια της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται η Αρετή Τέζα.

Έπειτα από την απόκτηση της Αγγελικής Καββαδία σειρά για να υπογράψει το συμβόλαιο της με την ΑΕΚ, παίρνει η Αρετή Τέζα. Η έμπειρη πασαδόρος, γεννημένη το 1980, έχει συμφωνήσει με την Ένωση και περίμενε να κλείσει και τυπικά την συνεργασία της με την Άρτεμις Κορυδαλλού, την οποία και βοήθησε πέρυσι να εξασφαλίσει την άνοδο στην Ρreleague.

Ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή άνοιξε χθες καθώς η ομάδα του Κορυδαλλού ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας τους αναφέροντας τα εξής: «Μια χρυσή σελίδα γράψαμε φέτος σε συνεργασία με την αρχηγό και πασαδόρο μας Αρετή Τέζα. Ήταν ιδιαίτερη τιμή η εμπιστοσύνη που μας έδειξε και αγωνίστηκε στην Α2 αφήνοντας σημαντικές προτάσεις για να συνεργαστεί μαζί μας.

Είχαμε όλη τη χρονιά μια άψογη συνεργασία σε κάθε επίπεδο και ο στόχος που βάλαμε το καλοκαίρι κατακτήθηκε από όλους μαζί με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας την άνοδο στην PRE LEAGUE. Ευχόμαστε σε αυτή την κυρία των γηπέδων ότι καλύτερο στην καινούργια της διαδρομή. Η οικογένεια της ΑΡΤΕΜΙΣ σε ευχαριστεί για την προσφορά σου, σημασία δεν έχει η διάρκεια αλλά η ποιότητα της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ