Ολυμπιακός : Ανανέωσε για δύο χρόνια η Χίπε

Ολυμπιακός : Ανανέωσε για δύο χρόνια η Χίπε

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Γερμανίδα διαγώνιο, Σάσκια Χίπε για άλλα δύο χρόνια. Η Χίπε είχε εκφράσει την επιθυμία της να παραμείνει στο Λιμάνι και όπως ήταν αναμενόμενο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020. Η Γερμανίδα, η οποία ήταν πρωταγωνίστρια στην κατάκτηση του ιστορικού treble των ερυθρόλευκων στις δηλώσεις της […]

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Γερμανίδα διαγώνιο, Σάσκια Χίπε για άλλα δύο χρόνια. Η Χίπε είχε εκφράσει την επιθυμία της να παραμείνει στο Λιμάνι και όπως ήταν αναμενόμενο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Η Γερμανίδα, η οποία ήταν πρωταγωνίστρια στην κατάκτηση του ιστορικού treble των ερυθρόλευκων στις δηλώσεις της μετά την υπογραφή του συμβολαίου της τόνισε πως είναι ευτυχισμένη για την ανανέωση του συμβολαίου της και πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή διαγώνια Σάσκια Χίπε. Η Γερμανίδα αθλήτρια που συμμετείχε στην κατάκτηση του ιστορικού treble τη φετινή σεζόν, για την ομάδα μας, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η Γερμανίδα διαγώνιος του Ολυμπιακού, δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου της με την ομάδα:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, δεν αποτελεί μυστικό άλλωστε ότι αγαπάω αυτό το κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η συμφωνία που κάναμε έχει να κάνει για τα 2 επόμενα χρόνια και αυτό είναι κάτι που μου δίνει σιγουριά και ασφάλεια. Τώρα ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και ελπίζω να είναι και αυτή επιτυχημένη όσο το δυνατόν περισσότερο! Η θάλασσα και ο ήλιος αποτελούν σίγουρα θετικά στοιχεία για την απόφαση μου να μείνω στην Ελλάδα, αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν αυτό που μετράει πραγματικά για εμένα είναι ότι νιώθω ότι είμαι ένα κομμάτι αυτής της κόκκινης οικογένειας. Όλοι στο κλαμπ, μου το δείχνουν καθημερινά. Υπάρχει πολύ οργάνωση, ενδιαφέρονται για τους αθλητές και προσπαθούν να λύσουν όλα σου τα προβλήματα στην καθημερινότητα, είναι εκπληκτικό. Όσο για τους οπαδούς μας, νοιώθω καθημερινά πολύ υποστήριξη από όλους τους. Εύχομαι για του χρόνου να μας υποστηρίζουν όπως έκαναν και φέτος, ειδικότερα στον ημιτελικό και τον τελικό του CEV Challenge Cup και μακάρι να ζήσουμε ξανά αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ