Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια για τη συγκλονιστική χρονιά και το 28ο πρωτάθλημα» (pic)

Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια για τη συγκλονιστική χρονιά και το 28ο πρωτάθλημα» (pic)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και γέμισε με  περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου. Μια επιτυχία που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους και χαροποίησε άπαντες στο μεγάλο λιμάνι. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media, με την οποία έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ για την κατάκτηση […]

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και γέμισε με  περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου. Μια επιτυχία που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους και χαροποίησε άπαντες στο μεγάλο λιμάνι.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media, με την οποία έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για τη συγκλονιστική χρονιά που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του, το οποίο συνοδεύει με μια φωτογραφία από την απονομή του τροπαίου, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Το Πρωτάθλημα του βόλεϊ γύρισε στο σπίτι του! Συγχαρητήρια σε όλους για τη συγκλονιστική χρονιά και για το 28ο Πρωτάθλημα του βασιλιά του Ελληνικού βόλεϊ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


Οι παίκτες του Ολυμπιακού έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και πρόσθεσαν μια ακόμα κούπα στην τροπαιοθήκη τους. Μια χρονιά που ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες να κατακτούν το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά και να φτάνουν μέχρι τον τελικό του Challenge Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ