Μουνιόθ Μπενίτεθ : «Οι οπαδοί μας θα είναι το κλειδί»

Μουνιόθ Μπενίτεθ : «Οι οπαδοί μας θα είναι το κλειδί»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως το κλειδί στο παιχνίδι θα είναι ο κόσμοες των ερυθρόλευκων.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε στο osfp.gr πως ο κόσμος των ερυθρόλευκων είναι αυτός που θα τους δώσει έξτρα ώθηση και θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης. Επίσης ο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, αλλιώς δεν θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«H νοοτροπία μας θα πρέπει να είναι ότι… αύριο παίζουμε τον τρίτο τελικό και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο τεχνικό και τακτικό κομμάτι. Δεν πρέπει να αποσπαστεί η προσοχή μας από άλλα πράγματα και να προετοιμάσουμε το παιχνίδι για να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όπως πάντα στη διάρκεια της σεζόν οι φίλαθλοί μας θα είναι το κλειδί στο παιχνίδι. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλά αλλά οι οπαδοί μας πρέπει να μας βοηθήσουν στις δύσκολες καταστάσεις και να κερδίσουμε μαζί τον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ