Ρίτσι : «Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε τη σειρά»

Ρίτσι : «Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε τη σειρά»

Μετά την δεύτερη ήττα στη σειρά με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι παραδέχτηκε την ανωτερότητα των ερυθρολεύκων, ενώ υποσχέθηκε πως ο Δικέφαλος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει η σειρά στην Πυλαία.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται πίσω με 2-0 στη σειρά των τελικών. Ο προπονητής του Δικεφάλου παραδέχτηκε την ανωτερότητα των ερυθρολεύκων, ενώ υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να φέρει και πάλι την σειρά στην Πυλαία.

Επίσης, με αφορμή την μη χρησιμοποίηση του Γκιόν Μαρτίνεζ, υπογράμμισε πως στηρίζει τις επιλογές του και δεν μετανιώνει για αυτές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

«Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος για ποιον λόγο ήρθε η ήττα. Σε τεχνικά κομμάτια η ομάδα δούλεψε, όμως ήταν δύσκολο λόγω της ψυχολογικής πίεσης. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά, όμως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και πήρε το παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε τη σειρά και με νίκη εκεί να φέρουμε εδώ τη σειρά και μετά… βλέπουμε».

Για το λόγο που δεν είδαμε τον Γκιόν Μαρτίνεζ: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ήταν επιλογή μου και δεν μετανιώνω για αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση. Υπάρχουν διάφοροι που δεν ξέρουν νούμερα και στατιστικά. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην ομάδα, όμως σήμερα δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το παιχνίδι».

Για τα προβλήματα που είχε ο ΠΑΟΚ στην υποδοχή: «Πιστεύω σε όλους τους παίκτες. Νομίζω όλοι έχουν χρόνο συμμετοχής. Το σκορ δεν επιβαρύνει τον αθλητή, αλλά εμένα τον ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζετε συμπεράσματα όταν δεν είστε με τους αθλητές στην καθημερινότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ