Μουνιόθ : «Βρήκαμε ρυθμό και ανατρέψαμε την κατάσταση»

Μουνιόθ : «Βρήκαμε ρυθμό και ανατρέψαμε την κατάσταση»

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών, με τον προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του, τονίζοντας πως η αξία του ΠΑΟΚ δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στην Πυλαία, έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ και πλέον έχει 3 ευκαιρίες (οι δυο εντός έδρας) να τελειώσει τη σειρά και να κατακτήσει τον τίτλο. Από την πλευρά του, ο προπονητής των ερυθρόλευκων Φερνάντο Μουνιόθ, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, τονίζοντας πως η ομάδα του βρήκε ρυθμό την κατάλληλη στιγμή.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι ο Δικέφαλος ήταν καλός σε κάποια επίπεδα, δίνοντας μεγαλύτερη αξία στην νίκη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού

«Να πω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου και την ομάδα μου για το παιχνίδι εδώ. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε σε αυτές τις συνθήκες. Βρήκαμε, όμως, ρυθμό να ανατρέψουμε την κατάσταση. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι».

Για το πως έζησε το ματς: «Η κατάσταση φάνηκε παρόμοια με το παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Η ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να είναι συνηθισμένη να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Για το αν περίμενε έναν τόσο κακό ΠΑΟΚ: «Οι προπονητές είναι συνηθισμένοι να μην είναι ευχαριστημένοι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σε κάποια επίπεδα και δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».

Για το video-referee που ζήτησε στη φάση του Τακουρίδη και αν ήταν μια κίνηση fair-play: «Εφόσον είχαμε την ευκαιρία για video referee ήταν καθόλα νόμιμη. Πιστεύω ότι η μπάλα ήταν έξω ακόμα. Όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν είναι μέσα στους κανόνες, τότε μπορούμε να μιλάμε για unfaiplay».

Για το που οφείλεται η καλή επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού: «Κατά την άποψη μου βρήκαμε έναν καλό ΠΑΟΚ. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να αλλάζεις τον τρόπο σου και εμείς βρήκαμε το σωστό σημείο για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ