Ανδρεάδης : «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός»

Ανδρεάδης : «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός»

Αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Πυλαία, με την οποία έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών, οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Γιώργος Πετρέας στάθηκαν στην άψογη απόδοση της ομάδας, τονίζοντας πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και πλέον χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 3 χρόνια.

Αμέσως μετά το παιχνίδι οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Γιώργος Πετρέας ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση των ερυθρολεύκων, όμως κράτησαν χαμηλά τη μπάλα ενόψει του τρίτου τελικού στο Μελίνα Μερκούρη την Τετάρτη (9/5).

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Όλα τα παιδιά βοήθησαν και έχουμε μεγάλες δυνατότητες στο γήπεδο. Πρέπει να προσέξουμε τώρα τα κενά διαστήματα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει την Τετάρτη να παίξει ελεύθερα με σκοπό να χαλάσει την φιέστα μας. Με την βοήθεια και του κόσμου μας που πρέπει να είναι κόσμιος, θα κάνουμε εμείς την δουλειά μας για να πάρουμε τον τίτλο».

Από την πλευρά του, ο έτερος κεντρικός των ερυθρολεύκων Γιώργος Πετρέας τόνισε: «Σήμερα δεν παρουσιάσαμε τα κενά διαστήματα που κατά καιρούς έχουμε. Σε μία σειρά αγώνων και όχι σε παιχνίδι νοκ άουτ δείχνουμε την ποιότητά μας ως ομάδα. Την Τετάρτη θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Ευελπιστούμε να έχουμε τον κόσμο μας και εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ