Ξεκινούν οι τελικοί για Ολυμπιακό και Άρη

Ξεκινούν οι τελικοί για Ολυμπιακό και Άρη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 18:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Άρη στον πρώτο μεταξύ τους τελικό στη Volley League γυναικών και στοχεύει στην πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζονται για την κατάκτηση του έκτου κατά σειρά πρωταθλήματος.

Την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα του θα επιχειρήσει να σημειώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Άρη (18:00) στο «Μελίνα Μερκούρη», στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκες» που τελείωσαν την κανονική περίοδο αήττητες βρίσκονται για 7η συνεχή φορά σε τελικούς πρωταθλήματος θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία του συλλόγου (Κύπελλο, Challenge Cup και πρωτάθλημα).

Ο Άρης από την άλλη εξασφάλισε την παρθενική του πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, με την μεγαλύτερη έως τώρα διάκριση του να είναι η τρίτη θέση την οποία κατέλαβε τρεις φορές (1977, 1982, 1984).

Στους ημιτελικούς, ο Ολυμπιακός προσπέρασε το εμπόδιο των Μακεδόνων με 2-0 νίκες και ο Άρης με 2-1 νίκες τον ΑΟ Θήρας.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ στην μοναδική αναμέτρηση που τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός) στο osfp.gr: «Έχουμε αφήσει πίσω μας την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και η προσοχή μας τώρα είναι στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το τρεμπλ για να ολοκληρώσουμε τον καλύτερο τρόπο μια τόσο επιτυχημένη σεζόν. Για να συμβεί αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες στους τελικούς με τον Άρη, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης».

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για την παρουσία μας στον τελικό. Η προετοιμασία ήταν λίγο δύσκολη λόγω των τριών διεθνών στην Πορταριά. Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που πριν δύο εβδομάδες πήρε το ευρωπαϊκό. Θέλουμε να είμαστε αντάξιοι ενός τελικού και να μπορέσουμε να τον κοντράρουμε. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι εύκολα τα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γίνουν καλοί τελικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ