Στεφάνου : «Ο κόσμος να γεμίσει το ΣΕΦ στον τελικό»

Στεφάνου : «Ο κόσμος να γεμίσει το ΣΕΦ στον τελικό»

Ο Μιχάλης Στεφάνου τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει τις ίδιες πιθανότητες με την Ραβένα για την κατάκτηση του challenge cup και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας του λιμανιού να γεμίσει το ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη πρόκριση στον τελικό του challenge cup και η ομάδα βόλεϊ των ερυθρόλευκων θα διεκδικήσει κόντρα στην ιταλικη Ραβένα το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο λίμπερο της ομάδας του λιμανιού, Μιχάλης Στεφάνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την πολύ σημαντική επιτυχία του Ολυμπιακού και κάλεσε τους οπαδούς των ερυθρόλευκων να γεμίσουν το ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό με την Ραβένα. Αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης του Ολυμπιακού για την δημιουργία μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στεφάνου:

Για το γεγονός ότι, δυστυχώς, ο κόσμος δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή σε αυτές τις επιτυχίες: «Πράγματι, δεν έχουμε την απαραίτητη προσοχή, αλλά προσπαθούμε να το ανατρέψουμε αυτό. Η πορεία μας οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ακουγόμαστε λίγο παραπάνω μετά από αυτές τις επιτυχίες, και ελπίζω να ακουστούμε περισσότερο στις 11 Απριλίου, στο ΣΕΦ».

– Για το αν είναι εποικοδομητικό το γεγονός ότι έχει δυναμώσει ο ΠΑΟΚ: «Είναι ένα γεγονός ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού δηλώνει »παρών» κάθε χρόνο, προκειμένου ο Ολυμπιακός να δυναμώνει. Και η τελευταία τριετία, όπου ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα, την έχει πεισμώσει. Έχει, λοιπόν, δείξει τις διαθέσεις της φέτος. Χαίρομαι σαν αθλητής που είμαστε μέσα και στους τέσσερις στόχους μας».

– Για τις «μάχες» με τη Ραβένα: «Η Ραβένα αξίζει σεβασμό. Δεν έχει τη δυναμική άλλων χρόνων, αλλά οι Ιταλοί είναι δύναμη, μια μεγάλη δύναμη. Μπορώ να πω με σιγουριά, πάντως, ότι είναι 50-50. Είναι θετικό ότι παίζουμε τη ρεβάνς στο ΣΕΦ και καλώ το κόσμο να γεμίσει το γήπεδο».

– Για το αν θεωρεί δίκαιο το σύστημα διεξαγωγής με διπλό τελικό από ένα Final 4: «Νομίζω δικαιότερο είναι το σύστημα με τους διπλούς τελικούς. Γιατί δεν αρκεί να σταθεί στην καλή της μέρα κάθε ομάδα. Πρέπει να αποδείξει δύο φορές ότι είναι η καλύτερη! Η αίγλη ενός Final 4, ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ