Κοβάτσεβιτς: «Η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα»

Κοβάτσεβιτς: «Η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Challenge Cup και συνεχάρη και την ομάδα των ανδρών

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup σχολίασε  την επιτυχία της ομάδας του τονίζοντας ότι δεν ήρθε τόσο εύκολα. Στο τέλος συνεχάρη και την ομάδα βόλεϊ Ανδρών!

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μετά τη νίκη 3-0 στο Κράσνονταρ σημείωσε:

«Είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματα μας. Αν δούμε το αποτέλεσμα, φαίνεται σαν να ήταν εύκολο παιχνίδι αλλά η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα. Στο πρώτο ματς δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, αλλά σήμερα ήταν ίσως πρώτη φορά που δεν κάναμε ίσως ούτε ένα λάθος στην υποδοχή. Οι υποδοχείς μας ήταν σε πολύ μεγάλη ημέρα όπως και η όλη η ομάδα που έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο από τον πρώτο πόντο ως τον τελευταίο.

Δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα από την αρχή ως το τέλος. Τώρα θα έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η Μπούρσα έχει αλλάξει περισσότερο την ομάδα της από ότι εμείς. Σήμερα είναι μια τεράστια ημέρα για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών που προκρίθηκε και αυτή στον τελικό του Challenge Cup».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε μετά τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό τα εξής:

«Σήμερα η ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε φαινομενικά μια εύκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενες που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στον τελικό του Challenge Cup. Περιμένουμε τον κόσμο μας στον πρώτο τελικό μέσα στην έδρα μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στην περσινή κάτοχο του Challenge Cup. Συγχαρητήρια και στην αντρική ομάδα μας που προκρίθηκε και αυτή στον τελικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ