Γιούγκρα Σουργκούτ – Ολυμπιακός 0-3

Γιούγκρα Σουργκούτ – Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και διέλυσε με 3-0 την Γιούγκρα Σουργκούτ στη Ρωσία, κάνοντας ένα τεράστιο «βήμα» για την πρόκριση στον τελικό του Challenger Cup!

Με το ένα… πόδι στον τελικό του Challenger Cup βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 σετ της Γιούγκρα Σουργκούτ στη Ρωσία στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων. Πλέον οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κατακτήσουν δύο σετ στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας στο Ρέντη (21/3, 19:00) για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στον τελικό.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ είχε τον έλεγχο του αγώνα κατά τη διάρκεια και των τριών σετ, παίρνοντας διαφορές από το πρώτο κιόλας τεχνικό τάιμ και διατηρώντας ή διευρύνοντας τες σε κάθε σετ έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στο εκπληκτικό 53% που είχε στην επίθεση του, παρά το γεγονός πως δεν πέτυχε ούτε έναν άσο στο παιχνίδι. Η Σουργκούτ είχε οκτώ μπλοκ σε σχέση με τα έξι του Ολυμπιακού ενώ είχε και δύο άσους.

Για τους ερυθρόλευκους πρώτος σκόρερ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Αλεξίεφ με 14 πόντους, ενώ 13 είχε ο Οϊβάνεν. Για την Σουργκούτ 12 πόντους σημείωσε ο Κρισμάνοβιτς που είχε και τρία μπλοκ. Ο Ρώσος παίκτης ήταν ο μόνος που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 21-25, 19-25)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ