Ολυμπιακός : Το πρώτο βήμα για τον τελικό

Ολυμπιακός : Το πρώτο βήμα για τον τελικό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα (14/3 19:30) την Κράσνονταρ στην πρώτη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ για τους 4 του Challenge Cup.

Την πρώτη μάχη για τα ημιτελικά του Challenge Cup δίνει σήμερα (14/3 19:30), στο Κλειστό Μ. Μερκούρη ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη ρώσικη Κράσνονταρ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό. Οι ερυθρόλευκες αναμένεται να έχουν το δυναμικό παρών του κόσμου των πειραιωτών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εισιτήρια θα διατίθενται όλη την ημέρα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη Μ. Μερκούρη από τις 17:30, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός θεωρείται φαβορί του ματς, ενώ η ρώσικη ομάδα δεν περνάει την καλύτερη φάση της με πολλά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της χώρας της. Η ρεβάνς που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (21/3) στις 18:30, στη Ρωσία.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ