Πανέτοιμος για την μεγάλη μάχη ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για την μεγάλη μάχη ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κοντράρεται σήμερα το μεσημέρι με την Σουργκούτ στην Ρωσία, στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup. Στόχος των πειραιωτών να κάνουν βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στην Ρωσία την Σουργκούτ (στις τέσσερις το μεσημέρι) στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup και η ομάδα βόλεϊ των ερυθρόλευκων είναι πανέτοιμη για να κάνει βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Οι πειραιώτες έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία και θέλουν φυσικά να «κλείσουν» θέση στον τελικό για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται από την Δευτέρα στην Ρωσία και το ευχάριστο για την ελληνική ομάδα είναι πως ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το μεγάλο ματς, χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός θέλει φυσικά ένα καλό σκορ στο σημερινό παιχνίδι ώστε στη ρεβάνς επί ελληνικού εδάφους να κατακτήσει την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Φερνάντο Μπενίτεθ έκανε λόγο για πολύ σημαντικό ματς, προσθέτοντας πως η νοοτροπία που έχει ο Ολυμπιακός στην διάρκεια της σεζόν, έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Πειραιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ