Έφτασε και προπονήθηκε στον Σοργκούτ ο Ολυμπιακός

Έφτασε και προπονήθηκε στον Σοργκούτ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Σοργκούτ της Ρωσίας όπου την Τετάρτη (14/3) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα, εν όψει του πρώτου ημιτελικού για το Challenge Cup του βόλεϊ.

Το ταξίδι για το Σοργκούτ είναι πολύωρο και κουραστικό για αυτό και η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού προτίμησε βρεθεί δύο μέρες νωρίτερα στη ρωσική πόλη για να εγκλιματιστούν και να ξεκουραστούν  από την ταλαιπωρία οι παίκτες της ομάδας. Μάλιστα ήδη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η προετοιμασία των παικτών του Φερνάντο Μουνιόθ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τρίτης οπότε και θα γίνει η τελευταία προπόνηση, με την ευχή να μην εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους ερυθρόλευκους που ταξίδεψαν στη Ρωσία με «λευκό» ιατρικό δελτίο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ