Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατά ΕΡΤ : «Θλιβερό γκεμπελικό φερέφωνο»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατά ΕΡΤ : «Θλιβερό γκεμπελικό φερέφωνο»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν έμεινε άπραγος αναφορικά με την περιγραφή του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ. Οι ερυθρόλευκοι είναι έξαλλοι με την αναμετάδοση του ματς από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και εξέδωσαν ανακοίνωση-επίθεση κατά της κρατικής τηλεόρασης. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Για ακόμη μία φορά παρακολουθούμε τη […]

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν έμεινε άπραγος αναφορικά με την περιγραφή του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ. Οι ερυθρόλευκοι είναι έξαλλοι με την αναμετάδοση του ματς από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και εξέδωσαν ανακοίνωση-επίθεση κατά της κρατικής τηλεόρασης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Για ακόμη μία φορά παρακολουθούμε τη δημόσια τηλεόραση και συγκεκριμένα την ΕΡΤ3 να ασκεί δημοσιογραφία χειρίστου είδους. Μία απαράδεκτη αναμετάδοση από τον «δημοσιογράφο» της ΕΡΤ, ο οποίος σε όλη την διάρκεια του αγώνα μιλούσε σαν να έπαιζε η ομάδα του ΠΑΟΚ με ξένη ομάδα. Χρειάστηκαν μόλις πέντε δευτερόλεπτα πριν την λήξη για να αποκαλύψει απροκάλυπτα και προκλητικά σε όλους μας, τα οπαδικά του αισθήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Απόλυτη σιωπή στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού και μία τελείως αντιεπαγγελματική έκρηξη του στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ξεσηκώνοντας τον κόσμο για δήθεν λάθος διαιτητικές αποφάσεις, ήταν το αποκορύφωμα από αυτόν τον «δημοσιογράφο».

Δεν περιμέναμε δυστυχώς, τίποτα λιγότερο από την ΕΡΤ, μία δημόσια τηλεόραση, στην οποία εισβάλλουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο στούντιο της, για να κάνουν ανακοινώσεις…! Είναι το λιγότερο προκλητικό και αισχρό μία τηλεόραση που την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, με υποχρεωτικό τρόπο, να μεροληπτεί κατάφωρα υπέρ μίας ομάδας και να γίνεται το θλιβερό γκεμπελικό φερέφωνο της.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα ξαναδούμε στα γήπεδα τον εν λόγω «δημοσιογράφο» πολλώ δε μάλλον στον σημερινό τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ