Ολυμπιακός- Λοκομοτίβ Μπακού 3-0

Ολυμπιακός- Λοκομοτίβ Μπακού 3-0

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε πολύ άνετα της Λοκομoτίβ Μπακού με 3-0 σετ και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός έκανε έναν υγιεινό περίπατο κόντρα στην αδύναμη όπως φάνηκε Λοκομοτίβ Μπακού. Νίκησε πολύ εύκολα με 3-0 τους Αζέρους και έβαλε πολύ σοβαρή υποθήκη πρόκρισης στους 8 του Challenge Cup.

Μόλις σε 68’ ο… βιαστικός Ολυμπιακός είχε καθαρίσει το ματς. Οι ερυθρόλευκοι συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ της αναμέτρησης που έληξε υπέρ τους με 25-23. Από εκεί και πέρα η απόδοση των Αζέρων, έπεφτε δραματικά όσο περνούσε η ώρα. Το δεύτερο σετ έληξε 22-15, ενώ στο τρίτο οι φιλοξενούμενοι εμφανώς απογοητευμένοι, σκόραραν μόλις 8 πόντους για το τελικό 25-8.

Πυλώνες της νίκης του Ολυμπιακού ήταν τα ποσοστά στην επίθεση (60% έναντι 31%) αλλά και το καλό μπλοκ που του απέφερε 8 πόντους. Καλύτεροι των γηπεδούχων ήταν οι Οϊβάνεν και Αλεξίεφ (12 πόντοι) και ο Ράουβερντικ με 10, ενώ για τη Λοκομοτίβ Μπακού που υστέρησε πολύ σε όλους τους τομείς, ξεχώρισε μόνο ο Βασιλένκο που ήταν και ο μόνος που πέτυχε διψήφιο νούμερο πόντων (10).

Τα σετ: 25-22, 25-15, 25-8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ