Φέντερερ : «Ο τελικός κόντρα στον Ναδάλ ήταν επικός»

Φέντερερ : «Ο τελικός κόντρα στον Ναδάλ ήταν επικός»

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε δηλώσεις του ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν αναφέρθηκε στην περσινή διοργάνωση την οποία κατέκτησε, χαρακτηρίζοντας τον τελικό κόντρα στον Ράφα Ναδάλ ένα «έπος».

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε τον περσινό τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν κόντρα στον Ράφα Ναδάλ και καλείται φέτος να τον υπερασπιστεί. Σε συνέντευξη του στους διοργανωτές του Grand Slam, ο Ελβετός αναφέρθηκε στον τελικό κόντρα στον Ισπανό τενίστα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ήταν ένας εκπληκτικός τελικός και μια εκπληκτική στιγμή για μένα. Θυμάμαι που είχα όλους αυτούς τους αγώνες των 5 σετ και στο τέλος έναν επικό αγώνα με τον Ράφα. Θεωρώ πως το 5ο σετ στον περσινό τελικό είναι ίσως το καλύτερο που έχω παίξει ποτέ μου. Ήταν τεράστια έκπληξη και γι’ αυτό νομίζω πως ήταν το αποκορύφωμα της περσινής χρονιάς, που ξεπερνάει ακόμη και τη νίκη στο Γουίμπλεντον».

Θυμίζουμε πως στον περσινό εκπληκτικό τελικό οι δύο τενίστες βρέθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σετ (6-4, 3-6, 6-1, 3-6), με τον Ναδάλ να παίρνει προβάδισμα με 1-3 στο καθοριστικό σετ και τον Φέντερερ να κάνει μια συγκλονιστική προσπάθεια και να γυρίζει το σκορ σε 6-3, κατακτώντας έτσι τον τίτλο. Αυτό το τρόπαιο έδωσε το έναυσμα για την εκπληκτική χρονιά του Ελβετού, που κατέκτησε συνολικά  πέντε τίτλους και από το νο 16 ανέβηκε στο νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ