Ναδάλ : Πονάει και πάλι στο γόνατο

Ναδάλ : Πονάει και πάλι στο γόνατο

Εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ράφα Ναδάλ, αφού όπως ενημέρωσε τον προπονητή του, διέκοψε τις προπονήσεις για να προφυλαχθεί εν όψει Αυστραλιανού Όπεν.

Εξακολουθεί και ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Ράφα Ναδάλ! Μάλιστα ο Ισπανός τενίστας αναγκάστηκε να διακόψει της προπονήσεις ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν (ξεκινάει στις 15 Ιανουαρίου).

Όπως προκύπτει, πριν μία βδομάδα ο Ναδάλ ενημέρωσε τον προπονητή του, Ζοάο Σόουζα, ότι θα πρέπει να διακόψουν τις προπονήσεις που είχαν προγραμματίσει στη Μαγιόρκα. Κι αυτό καθώς ο 31χρονος τενίστας ταξίδεψε στη Βαρκελώνη προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις στο γόνατό του.

Έτσι ο Ναδάλ δεν θα δώσει το «παρών» ατο τουρνουά «Mubadala World Tennis Championship» που ξεκινά στις 31/12, έτσι ώστε να ξεκουραστεί και να πάρει μέρος στο τουρνουά του Μπρίσμπεϊν (1-7 Ιανουαρίου).

Αυτό θα είναι και η τελική προετοιμασία του Ισπανού πριν το πρώτο Grand Slam της νέας χρονιάς, το οποίο ο κάτοχος 16 αντίστοιχων τροπαίων δεν θέλει να χάσει. Κι αυτό καθώς θέλει να μαζέψει τους απαραίτητους πόντους ώστε να παραμείνει στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πάνω από τον δεύτερο Ρότζερ Φέντερερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ