Κούραση και Σβάρτζμαν… λύγισαν τον Τσιτσιπά (vid)

Κούραση και Σβάρτζμαν… λύγισαν τον Τσιτσιπά (vid)

Η «τρελή» πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, σταμάτησε πάνω στον Αργεντινό Ντένις Σβάρτζμαν από τον οποίο έχασε 2-0 (6-3, 7-5) στα ημιτελικά European Open. Ο νεαρός Έλληνας έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-3 από τον σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλό του. Στο δεύτερο σετ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να ισοφαρίσει στα σετ, όμως η […]

Η «τρελή» πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά, σταμάτησε πάνω στον Αργεντινό Ντένις Σβάρτζμαν από τον οποίο έχασε 2-0 (6-3, 7-5) στα ημιτελικά European Open.

Ο νεαρός Έλληνας έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-3 από τον σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλό του. Στο δεύτερο σετ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να ισοφαρίσει στα σετ, όμως η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες (6 σε 7 μέρες) αλλά και η υπερπροσπάθεια που χρειάστηκε για να αποκλείσει τον Γκοφάν στον προηγούμενο γύρο τον επηρέασαν.

Αν και βρέθηκε μπροστά με 4-2, ισοφαρίστηκε σε 4-4 και βρέθηκε να χάνει 5-4 από τον 25χρονο αντίπαλο του. Ο Τσιτσιπάς έκανε το 5-5 αλλά κάπου εκεί φαίνεται πως τελείωσαν τα… καύσιμα, γνωρίζοντας τελικά την ήττα και στο δεύτερο σετ με 7-5.

Μετά τις πολύ καλές τελευταίες εμφανίσεις του νεαρού, αναμένεται να ανέβει κατακόρυφα στην κατάταξη και από το παγκόσμιο Νο. 122 που βρίσκεται, θα μπει για πρώτη φορά στο Τop 100 αφού αναμένεται να καταλάβει το Νο. 95 ή Νο. 96.

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ