Μάρεϊ: «Να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο»

Μάρεϊ: «Να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Βρετανός τενίστας μίλησε για την επιστροφή του στα κορτ, αλλά και για το παιχνίδι με τον Νικ Κύργιο στο τουρνουά του Queens.

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι μετά από ένα χρόνο θα δώσει ο Αντι Μάρεϊ. Ο 31χρονος τενίστας ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί και πλέον επιστρέφει στη δράση. Ο Βρετανός θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Queens, όπου στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο. Ο Μάρεϊ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ελληνοαυστραλό, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του.

Ο Αντι, Νο. 157 στην παγκόσμια κατάταξη πλέον, ανέφερε αρχικά: «Μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να νιώσω και πάλι καλά, αλλά είναι το ίδιο με το 2013. Δεν είμαι εντελώς καλά, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Έχω πρόβλημα με το ισχίο μου εδώ και 8 χρόνια. Στην Αυστραλία, έχω ειδικό γιατρό για το ισχίο εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά θέλω πολύ να επανέλθω στο επίπεδο που βρισκόμουν. Αυτό ελπίζω. Μου έλειψε να αγωνίζομαι. Δεν χαλάρωσα, δεν πήρα κιλά και δεν βγήκα ποτέ εκτός προγράμματος. Προσπάθησα να κάνω όλα όσα μου έλεγαν οι άνθρωποι γύρω μου και δεν έχω καμία προσδοκία για τώρα. Ξέρω πως θα πάρει χρόνο. Θα ήθελα να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο και πάλι, αλλά για την ώρα θέλω απλά να είμαι καλά όταν αγωνίζομαι».

Για την αναμέτρηση με τον Κύργιο, δήλωσε: «Προφανώς είναι πολύ δύσκολος αγώνας, γιατί όταν είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο στο γρασίδι. Ο τρόπος που σερβίρει και ο τρόπος που παίζει κάθε χτύπημα, σε κάνει να σκέφτεσαι πως δεν θα υπάρξουν πολλά μεγάλα ράλι. Για το σώμα μου όμως, είναι καλό που θα υπάρχουν γρήγοροι πόντοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ