Δεν θα αγωνιστεί στο Μπέρμιγχαμ η Σαράποβα

Δεν θα αγωνιστεί στο Μπέρμιγχαμ η Σαράποβα

Η Ρωσίδα απέσυρε τη συμμετοχή της από το βρετανικό τουρνουά για δεύτερη σερί χρονιά και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Γουίμπλεντον.

Την απόφασή της να αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε η Μαρία Σαράποβα. Η Ρωσίδα τενίστρια δήλωσε ότι δεν βρίσκεται στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο βρετανικό τουρνουά.

«Έχω καλές αναμνήσεις από το Μπέρμιγχαμ, γι’ αυτό και είμαι απογοητευμένη που δεν θα μπορώ να παίξω εκεί. Πρέπει να φροντίσω το σώμα μου και να σιγουρευτώ ότι θα είμαι υγιής. Μερικές φορές, αυτό σημαίνει πως πρέπει να παίρνουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Εύχομαι σε όλους στο Μπέρμιγχαμ να έχουν ένα καλό και επιτυχημένο τουρνουά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σαράποβα.

Η Ρωσίδα τενίστρια αποσύρει τη συμμετοχή από το Μπέρμιγχαμ για δεύτερη σερί χρονιά, ενώ πέρσι είχε χάσει ολόκληρη τη σεζόν του γρασιδιού. Πλέον, θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να αγωνιστεί στο Γουίμπλεντον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ