Ρολάντ Γκαρός: Απέσυρε τη συμμετοχή του ο Κύργιος

Ρολάντ Γκαρός: Απέσυρε τη συμμετοχή του ο Κύργιος

Ο Ελληνοαυστραλός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Με δήλωσή του στα social media ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από το Ρολάντ Γκαρός, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θεωρεί ρίσκο να κατέβει να αγωνιστεί, όταν ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό του στον αγκώνα.

Ο Ελληνοαυστραλός, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του, οι οποίοι αγόρασαν εισιτήριο για να τον παρακολουθήσουν από κοντά στο Ρολάντ Γκαρός και τους ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει στη δράση στο χορτάρινο τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Αναλυτικά η δήλωση του στα social media:

«Δυστυχώς θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το φετινό Roland Garros. Μιλώντας με την ομάδα μου και γιατρούς, θεωρείται ρίσκο να βγω και να παίξω πιθανότατα πέντε σετ στο χώμα, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω παίξει κανέναν αγώνα μονού τους τελευταίους δύο μήνες.

Δούλεψα σκληρά για να είμαι έτοιμος και ήθελα απεγνωσμένα να συμμετάσχω στο Roland Garros, που είναι ξεχωριστό για εμένα, αλλά κυριολεκτικά εξαντλήθηκε ο χρόνος μου. Το βάρος στον αγκώνα μου θα μπορούσε να με ξαναγυρίσει στο μηδέν και με τη χορτάρινη σεζόν να πλησιάζει είναι κάτι που δεν μπορώ και δεν θέλω να ρισκάρω. Το καλό είναι πως δεν πονάω πια, δουλεύω σκληρά και απολαμβάνω την προπόνησή μου και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση στη Στουτγκάρδη.

Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήριο για να με δουν, αλλά είμαι και ευγνώμων για τη διαρκή αγάπη και υποστήριξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ