Ρολάντ Γκαρός: Έκανε το πρώτο βήμα η Γραμματικοπούλου (vid)

Ρολάντ Γκαρός: Έκανε το πρώτο βήμα η Γραμματικοπούλου (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε στον πρώτο γύρο των προκριματικών την Σοφία Ζουκ με 2-1 σετ και στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Αννα Καλίνσκαγια.

Ένα βήμα πιο κοντά στην είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάντ Γκαρός βρίσκεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο των προκριματικών επί της Σοφία Ζουκ με 2-1 σετ (6-1, 1-6, 7-6).  Ο αγώνας της Ελληνίδας τενίστριας με τη Ρωσίδα ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο, διεκόπη λόγω βροχής και συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

Η 21χρονη τενίστρια πήρε το πρώτο σετ με 6-1, αλλά έχασε το δεύτερο με 1-6 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τρίτο σετ. Εκεί η Βαλεντίνη προηγήθηκε 3-0 με διπλό μπρέικ, ωστόσο, η Ρωσίδα επέστρεψε και μάλιστα προηγήθηκε με 4-3. Η Ελληνίδα δεν πανικοβλήθηκε, κράτησε το σερβίς της και ισοφάρισε σε 4-4 και στη συνέχεια έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Η Γραμματικοπούλου προηγήθηκε με 5-4 και 6-5, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ.

Στη ρώσικη ρουλέτα η Βαλεντίνη έσωσε ένα ματς πόιντ και μετά από μία πολύ μεγάλη μάχη κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Στον επόμενο γύρο η 21χρονη θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Αννα Καλίνσκαγια, η οποία την Τρίτη κέρδισε με 6-2, 6-0 την Κάιλα Ντέι.

Το ματς πόιντ του παιχνιδιού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ