Μέγας είσαι Ναδάλ και θαυμαστά τα έργα σου (vid)

Μέγας είσαι Ναδάλ και θαυμαστά τα έργα σου (vid)

Ο Ισπανός κέρδισε με 2-1 σετ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του Internazionali BNL d' Italia, κατέκτησε για 8η φορά τον τίτλο στη Ρώμη και επέστρεψε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο μεγαλείο του Ράφαελ Ναδάλ υποκλίθηκε για μια ακόμα φορά η Ρώμη! Ο Ισπανός τενίστας νίκησε  με 2-1 σετ (6-1, 1-6, 6-3) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του Internazionali BNL d’ Italia, κατέκτησε τον 8ο τίτλο του στην «αιώνια πόλη» και επέστρεψε στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Matador έδωσε μια ακόμα παράσταση και γνώρισε την αποθέωση από τους Ιταλούς. Ο Ναδάλ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο διεκόπη λόγω βροχής, εκθρόνισε τον Ζβέρεφ και επέστρεψε στην κορυφή της Ρώμης, μετά από 5 χρόνια.

Ο Ισπανός κατέκτησε τον 3ο τίτλο του στο 2018, μετά το Μόντε Κάρλο και την Βαρκελώνη και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο Ρολάντ Γκαρός. Αυτός ήταν το 32ος τίτλος σε διοργανώσεις Μάστερς για τον Ράφα, αλλά και ο 56ος τίτλος του σε χώμα!

Συνολικά ο Ράφα έφτασε τους 78 τίτλους καριέρας και ανάγκασε για μια ακόμα φορά ολόκληρο τον πλανήτη να υποκλιθεί στα πόδια του. Ο Ναδάλ με αυτή τη νίκη επέστρεψε στο Νο.1 και βρίσκεται 100 βαθμούς μπροστά από το Νο.2 και τον Ρότζερ Φέντερερ.

Στα του παιχνιδιού, ο Ναδάλ μπήκε στο κορτ με τον αέρα του φαβορί και επικράτησε κατά κράτος. Ο Ζβέρεφ πήρε το πρώτο γκέιμ της αναμέτρησης, με τον Ισπανό να απαντά με 6 σερί για το 6-1 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο ο Γερμανός ελαχιστοποίησε τα αβίαστα λάθη, έκανε συνεχόμενα μπρέικ και με το ίδιο ακριβώς σκορ (6-1) ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο Ζβέρεφ προηγήθηκε με 3-1 και κάπου εκεί άρχισε η βροχή. Μετά την επιστροφή των δύο τενιστών στο σκορ ο Ράφα ήταν απολαυστικός. Ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη έκανε… πλάκα στον Γερμανό και πήρε το σετ με 6-3 και τη νίκη με 2-1 σετ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=N21CxR53Cjs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ