Αυτοκράτειρα στη Ρώμη η Ελίνα Σβιτόλινα (vid)

Αυτοκράτειρα στη Ρώμη η Ελίνα Σβιτόλινα (vid)

Η Ουκρανή διέλυσε με 2-0 σετ τη Σιμόνα Χάλεπ και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Internazionali BNL d' Italia.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ελίνα Σβιτόλινα το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Σιμόνα Χάλεπ, με την Ουκρανή να κερδίζει εύκολα τη Ρουμάνα με 2-0 σετ και να κατακτά για δεύτερη σερί χρονιά το Internazionali BNL d’ Italia.

Η Σβιτόλινα μάλιστα έχασε μόλις 4 γκέιμς στην αναμέτρηση με το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι μία πολύ σπουδαία τενίστρια. Ο φετινός τελικός μάλιστα ήταν ένα remake του περσινού, με την Ουκρανή και πάλι να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στην «αιώνια πόλη».

Φέτος, τα πράγματα ήταν ακόμα πιο εύκολα για την 23χρονη, καθώς η Σιμόνα Χάλεπ άργησε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού. Η Σβιτόλινα κατέκτησε με άνεση το πρώτο σετ με 6-0 και στο δεύτερο μετά από μία πολύ μεγάλη μάχη κατάφερε να κάνει το 6-4 και το 2-0.

Η Ουκρανή κέρδισε τους 22 από τους 27 πόντους στα πρώτα της σερβίς, ενώ η Χάλεπ δεν είχε ούτε ένα μπρέικ πόιντ! Από την άλλη, η Ρουμάνα υπέστη 4 μπρέικ και έχασε σχεδόν τους μισούς πόντους που σέρβιρε.

Αυτή ήταν η 4η νίκη της Σβιτόλινα επί της Ρουμάνας, με την Ουκρανή να κατακτά τον 12ο τίτλο στην καριέρα της. Φέτος, έφτασε ήδη τους 3 τίτλους, μετά το Μπρισμπέιν και το Ντουμπάι.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ