Επική ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για τη Χάλεπ (vid)

Επική ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για τη Χάλεπ (vid)

Επική ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για τη Χάλεπ (vid)

Μετά από μία πολύ μεγάλη μάχη, η οποία διήρκησε 2 ώρες και 24 λεπτά, η Σιμόνα Χάλεπ κέρδισε τη Μαρία Σαράποβα με 2-1 σετ (4-6, 6-1, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του Internazionali BNL d’ Italia.

Η Ρουμάνα με μια επική ανατροπή ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρωσίδας και πλέον θα παλέψει με την Ελίνα Σβιτόλινα για το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι δύο τους είχαν συναντηθεί και στον περσινό τελικό της διοργάνωσης, με την Ουκρανή να κερδίζει με 2-1 σετ.

Η Χάλεπ θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να πάρει την εκδίκησή της και να κατακτήσει για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η 26χρονη τενίστρια δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μαρία Σαράποβα, αλλά με πείσμα και πάθος κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η Μάσα ξεκίνησε ιδανικά και με πολύ ωραίο τένις κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4. Η Ρουμάνα δεν το έβαλε κάτω, πίεσε στις επιστροφές, είχε καλές επιλογές στους κρίσιμους πόντους και με 6-1 γκέιμς έφερε το ματς στα ίσια. Το τρίτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τη Χάλεπ να ξεφεύγει με 3-1 και 4-2 και την Σαράποβα να ισοφαρίζει σε 4-4. Η Χάλεπ κράτησε το σερβίς της, προηγήθηκε με 5-4 και με μπρέικ έφτασε στη νίκη.

Το μεσημέρι της Κυριακής  το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης θα διεκδικήσει τον 7ο τίτλο της στο χώμα, τον 2ο μέσα στο 2018 και 17ο συνολικά στην καριέρα της. Αυτός μάλιστα θα είναι ο 30ος τίτλος στον οποίο λαμβάνει μέρος.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ