Ρώμη: Συνεχίζει ακάθεκτη η Μαρία Σαράποβα

Ρώμη: Συνεχίζει ακάθεκτη η Μαρία Σαράποβα

Η Ρωσίδα νίκησε την Οσταπένκο και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τετράδα του τουρνουά της Ρώμης.

Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η Μαρία Σαράποβα παραμένει πάντα μία σπουδαία τενίστρια. Η πρώην κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα, ενόψει του Ρολάντ Γκαρός, καθώς επικράτησε με 2-1 (6-7, 6-4, 7-5) της κατόχου του κορυφαίου γαλλικού τουρνουά, Γελένα Οσταπένκο, και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τετράδα του τουρνουά της Ρώμης.

Η Ρωσίδα πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην τρέχουσα περίοδο, προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και μετά από 3 ώρες και 10 λεπτά να πανηγυρίσει τη νίκη επί της Λετονής αντιπάλου της.

Από την άλλη, η Εσθονή, Ανέτ Κονταβέιτ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και «πέταξε έξω» στους προημιτελικούς το Νο2 του κόσμου, Καρολίν Βοζνιάκι (6-3, 6-1) διευρύνοντας το προσωπικό της ρεκόρ επί αθλήτριας που βρίσκεται στην πρώτη 10άδα (επικράτησε και της Βένους Γουίλιαμς στην φάση των «16»).

Λίγο περισσότερο από μία ώρα χρειάστηκε η Κονταβέιτ για να περάσει στην τετράδα, έχοντας προηγουμένως «σπάσει» το σερβίς της αντιπάλου της έξι φορές.
Η τενίστρια από την Εσθονία (Νο26 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την κάτοχο του τροπαίου, Ελίνα Σβιτόλινα, η οποία νίκησε την Ανζελίκ Κέρμπερ με 2-0 (6-4, 6-4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ