Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη (vids)

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη (vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d' Italia με 2-0 σετ και αποχαιρέτησε τη Ρώμη.

Την ήττα στον τρίτο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia από την Αντζελίκ Κέρμπερ γνώρισε το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια παρουσιάστηκε κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια που έκανε στον αγώνα με την Καρολίνα Πλίσκοβα και αποχαιρέτησε τη Ρώμη. Η 22χρονη ολοκλήρωσε την περιπέτειά της στην «αιώνια πόλη», πετυχαίνοντας 2 μεγάλες νίκες απέναντι σε Μπέρτενς και Πλίσκοβα, οι οποίες της έδωσαν το εισιτήριο για την είσοδό της στο Top 40 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο σημερινό παιχνίδι η Σάκκαρη πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε, με τη Γερμανίδα να κερδίζει εύκολα με 6-1, 6-1.  Το πρώην Νο.1 και νυν Νο 12, εκμεταλλεύτηκε τη μέτρια εμφάνιση της Ελληνίδας και πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια, Ελίνα Σβιτόλινα.

Η Μαρία πλέον στρέφει το βλέμμα της στο Ρολάντ Γκαρός με στόχο να πετύχει ακόμα σπουδαιότερες νίκες και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ