Με Τσόριτς στον πρώτο γύρο του Μάστερς της Ρώμης ο Τσιτσιπάς

Με Τσόριτς στον πρώτο γύρο του Μάστερς της Ρώμης ο Τσιτσιπάς

Ο Κροάτης, Νο. 35 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο αντίπαλος του Ελληνα τενίστα στον πρώτο γύρο του Μάστερς της Ρώμης.

Την περιπέτειά του κυρίως ταμπλό του Internazionali BNL d’ Italia θα ξεκινήσει την Τρίτη (15/05) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα παίξει με τον Μπόρνα Τσόριτς. Οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Ο δρόμος του Τσιτσιπά για το κυρίως ταμπλό, ωστόσο, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς για να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «64» χρειάστηκε να αποκλείσει στα προκριματικά τους Μιχαήλ Κουκούσκιν και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

O 19χρονος, Νο. 43 στην παγκόσμια κατάταξη, θα στο πρώτο γύρο θα βρει απέναντί του έναν πολύ επικίνδυνο τενίστα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πριν από λίγες ημέρες παραλίγο να αποκλείσει τον Ντομινίκ Τιεμ στον 3ο γύρο της Μαδρίτης.

Ο Κροάτης, Νο 35, σέρβιρε για την πρόκριση στο 6-2, 5-4, με τον Αυστριακό να κάνει το μπρέικ και την ολική ανατροπή. Ο νικητής της μεγάλης αναμέτρησης στον 2ο γύρο θα αναμετρηθεί με το Νο. 5 του ταμπλό, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, που προκρίθηκε με bye.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ