Με Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς, με την Κρούνιτς η Σάκκαρη

Με Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς, με την Κρούνιτς η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει στον πρώτο γύρο κόντρα στον Ρώσο, Ντανίλ Μεντβέντεφ, σ' ένα δύσκολο ματς, ενώ η Μαρία Σάκκαρη είχε σχετικά καλή κλήρωση, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως πως θα έχει εύκολο αγώνα

Επόμενος μεγάλος σταθμός για τα τουρνουά τένις, μετά το Ιντιαν Γουέλς, είναι το Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει στον 1ο γύρο κόντρα στον Ρώσο, Ντανίλ Μεντβέντεφ, σ’ ένα δύσκολο ματς. Αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον νέο καλύτερο παίκτη στον κόσμο, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε σχετικά καλή κλήρωση, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως πως θα έχει εύκολο αγώνα. Συγκεκριμένα στον 1ο γύρο του τουρνουά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα, Αλεξάντρα Κρούνιτς και, αν προκριθεί, την περιμένει στο 2ο γύρο η Ανέτ Κονταβέιτ.
Νίκη του Κοκκινάκη στα προκριματικά στο Μαϊάμι

Ο Θανάσης Κοκκινάκης βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό εαυτό του, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των τελευταίων χρόνων, κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό του Open του Μαϊάμι.

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 175 της παγκόσμιας κατάταξης και χρειάστηκε wild card για να αγωνιστεί στο προκριματικό ταμπλό του δεύτερου Masters της χρονιάς, νίκησε στα προκριματικά τον Τιάγκο Μοντέιρο 6-2, 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο, μετά από 77 λεπτά παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ