Τένις : Έσπασε το ρεκόρ του ο Φέντερερ, πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells

Τένις : Έσπασε το ρεκόρ του ο Φέντερερ, πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells

Ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε άνετη νίκη απέναντι στον Τσανγκ με 2-0 σετ (7-5, 6-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells. Παράλληλα ο Ελβετός σταρ έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ σε ξεκίνημα χρονιάς. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος τενίστας το 2006 είχε ξεκινήσει με 15 σερί νίκες, κάτι που έχει κάνει και φέτος και θέλει ακόμα μία να […]

Ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε άνετη νίκη απέναντι στον Τσανγκ με 2-0 σετ (7-5, 6-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells. Παράλληλα ο Ελβετός σταρ έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ σε ξεκίνημα χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος τενίστας το 2006 είχε ξεκινήσει με 15 σερί νίκες, κάτι που έχει κάνει και φέτος και θέλει ακόμα μία να φτάσει τις 16. Το έκανε απέναντι στον Τσανγκ και πλέον θέλει να το διευρύνει! Μάλιστα, πρέπει να θεωρείται ήδη εξασφαλισμένη η πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, όπως θα ανακοινώσει η ATP την προσεχή Δευτέρα.

Στα ημιτελικά ο Φέντερερ καλείται να αντιμετωπίσει τον Κροάτη, Τσόριτς, ο οποίος νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Άντερσον με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 7-6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ