Τένις : Άδοξο τέλος για την πορεία του Παγδατή στο Indian Wells

Τένις : Άδοξο τέλος για την πορεία του Παγδατή στο Indian Wells

Αδοξο τέλος είχε η εντυπωσιακή πορεία του Μάρκου Παγδατή στο διεθνές τουρνουά του Indian Wells, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Κύπριος πρωταθλητής στο ματς του 4ου γύρου κόντρα στον Καναδό, Μίλος Ράονιτς, μετά από μια ώρα αγώνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το πρώτο Masters της σεζόν. Ο 32χρονος τενίστας αντιμετώπισε πρόβλημα […]

Αδοξο τέλος είχε η εντυπωσιακή πορεία του Μάρκου Παγδατή στο διεθνές τουρνουά του Indian Wells, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Κύπριος πρωταθλητής στο ματς του 4ου γύρου κόντρα στον Καναδό, Μίλος Ράονιτς, μετά από μια ώρα αγώνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το πρώτο Masters της σεζόν.

Ο 32χρονος τενίστας αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, λόγω γαστρεντερίτιδας, και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Καλιφόρνιας, ολοκληρώνοντας άδοξα την εξαιρετική του πορεία με πέντε νίκες από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

«Ξύπνησα και ένιωσα λίγο άρρωστος. Έχω κάποια θέματα με το στομάχι μου. Πήγα για προπόνηση και δεν ένιωθα καλά. Λυπάμαι για τους φιλάθλους που ήθελαν να δουν αυτό το ματς. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Παγδατής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ