Τένις : Πάει να σπάσει το ρεκόρ του ο Ρότζερ Φέντερερ

Τένις : Πάει να σπάσει το ρεκόρ του ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι σε τρομερή φόρμα, κάτι που απέδειξε κόντρα στον Ζερεμί Σαρντί στους «16» του Indian Wells Masters. Ο Ελβετός σταρ επικράτησε του Γάλλου με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όντας έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του. Ο Φέντερερ χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει σε πρώτη φάση την πρωτιά […]

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι σε τρομερή φόρμα, κάτι που απέδειξε κόντρα στον Ζερεμί Σαρντί στους «16» του Indian Wells Masters. Ο Ελβετός σταρ επικράτησε του Γάλλου με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όντας έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του.

Ο Φέντερερ χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει σε πρώτη φάση την πρωτιά της παγκόσμιας κατάταξης και σε δεύτερη φάση να σπάσει το ρεκόρ του αναφορικά με το καλύτερο ξεκίνημα σε μία χρονιά.

Ο 36χρονος τενίστας το 2006 είχε ξεκινήσει με 15 συνεχόμενες νίκες, κάτι που έχει κάνει και φέτος και θέλει ακόμα μία να φτάσει τις 16. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει τον Τσανγκ με τον οποίο θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του τουρνουά.

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της νίκης του Φέντερερ:

https://youtu.be/EAO2solBN_U

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ