Η Σερένα αποκλείστηκε από την αδερφή της!

Η Σερένα αποκλείστηκε από την αδερφή της!

Οι διάσημες Αμερικανίδες αδερφές του παγκόσμιου τένις αναμετρήθηκαν στην Καλιφόρνια με τη Βένους να κερδίζει εύκολα την Σερένα.

Η Σερένα Ουίλιαμς επέστρεψε στα γήπεδα στο τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς, νίκησε στο πρώτο παιχνίδι της, μετά από 14 μήνες, αλλά στον 3ο γύρο της διοργάνωσης αποκλείστηκε από την αδερφή της, Βένους!

Οι διάσημες Αμερικανίδες αδερφές του παγκόσμιου τένις και αθλητισμού αναμετρήθηκαν στην Καλιφόρνια και η Βένους κέρδισε την Σερένα για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, ενώ για πρώτη φορά δεν έχασε σετ σε αναμέτρησή τους, στα τελευταία δέκα χρόνια!

Η Βένους επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του τουρνουά, σε 1 ώρα και 26 λεπτά.  Η 36χρονη Σερένα, κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam και 72 συνολικά, έγινε μητέρα πριν από μερικούς μήνες.

Η εγκυμοσύνη της ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από τα γήπεδα και δεν αγωνίστηκε το μεγαλύτερο διάστημα του 2017. Τελευταία φορά που μετείχε σε αγώνες ήταν στις αρχές του 2017, στο Αυστραλιανό open, το οποίο και κατέκτησε και μάλιστα λίγες ημέρες αργότερα έμαθε πως ήδη ήταν έγκυος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ