Οκτάδα μέσω… Οσάκα για Σάκκαρη

Οκτάδα μέσω… Οσάκα για Σάκκαρη

Η Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία είναι το εμπόδιο που πρέπει να προσπεράσει η Μαρία Σάκκαρη για να μπει στην τελική 8άδα του τουρνουά Ίντιαν Γουέλς.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στην καλύτερή της φόρμα φέτος και αυτό φαίνεται έχοντας προχωρήσει μέχρι τη φάση των 16 του τουρνουά Ίντιαν Γουέλς, ένα τουρνουά στο οποίο δεν έχει περάσει ποτέ μέχρι φέτος τη φάση των 32.

Τώρα λοιπόν, έχει μεγάλη ευκαιρία να μπει στην 8άδα του τουρνουά, αν καταφέρει να νικήσει τη Ναόμι Οζάκα από την Ιαπωνία που βρίσκεται στο Νο. 44 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Γιαπωνέζα τα έχει πάει πολύ καλά ως τώρα αποκλείοντας κατά σειρά τις Μαρία Σαράποβα (2-0, με 6-4 και 6-4 σετ), Ανιέσκα Ρντβάνσκα (2-0, με 6-3 και 6-2 σετ) και Σάτσια Βικέρι (2-0, με 6-3 και 6-3 σετ). Από την άλλη η Σάκκαρη απέκλεισε τις Βέκιτς (2-0 με 6-4 και 6-2 σετ), Μπάρτι (2-0 με 6-4 και 6-2 σετ) και Βάντεγουεϊ (2-0 με 6-4 και 6-2 σετ).

Η νικήτρια που θα προκύψει από το ζευγάρι των Σάκκαρη και Οσάκα, θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του αντίστοιχου των Πλίσκοβα και Ανισίμοβα, με έπαθλο την είσοδο στην 4άδα του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ