Τένις : Θετικό ντεμπούτο για Χάλεπ, πρόωρο αντίο για Μουγκουρούθα

Τένις : Θετικό ντεμπούτο για Χάλεπ, πρόωρο αντίο για Μουγκουρούθα

Ντεμπούτο χωρίς πολλά προβλήματα στο τουρνουά του Indian Wells, στην Καλιφόρνια, έκανε η Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα, νικήτρια της διοργάνωσης το 2015 και νούμερο 1 του κόσμου, που ξεκίνησε στο τουρνουά από το β΄ γύρο, νίκησε με 6-4, 6-4 την Τσέχα Κριστίνα Πλίσκοβα (δίδυμη αδελφή της Καρολίνα) και προκρίθηκε. Αντιθέτως, πικρή ήταν η είσοδος της […]

Ντεμπούτο χωρίς πολλά προβλήματα στο τουρνουά του Indian Wells, στην Καλιφόρνια, έκανε η Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα, νικήτρια της διοργάνωσης το 2015 και νούμερο 1 του κόσμου, που ξεκίνησε στο τουρνουά από το β΄ γύρο, νίκησε με 6-4, 6-4 την Τσέχα Κριστίνα Πλίσκοβα (δίδυμη αδελφή της Καρολίνα) και προκρίθηκε.

Αντιθέτως, πικρή ήταν η είσοδος της Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα στη διοργάνωση. Η (Νο 3 στην κατάταξη της WTA) Ισπανίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-2, 5-7, 1-6 από την Αμερικανίδα Σάκια Βίκερ (Νο 100), ύστερα από παιχνίδι που διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και ένα τέταρτο και αποχαιρέτησε με το «καλημέρα».

Δεν απέφυγε τα προβλήματα ούτε η Πέτρα Κβίτοβα (Νο 9), όμως η Τσέχα νίκησε την Γιούλια Πουτιντσέβα (Καζακστάν, Νο 81) με ανατροπή, 6-7, 7-6, 6-4 και συνεχίζει στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ