Τζάστιν Γκάτλιν : Εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο ντόπινγκ

Τζάστιν Γκάτλιν : Εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο ντόπινγκ

Έρευνα σε βάρος του προπονητή του Τζάστιν Γκάτλιν, Ντένις Μίτσελ και του ατζέντη αθλητών στίβου, Ρόμπερτ Βάγκνερ, ξεκίνησε η παγκόσμια ομοσπονδία αντί-ντόπινγκ, καθώς οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Telegraph, φαίνεται πως είχαν προσφερθεί να προμηθεύσουν με απαγορευμένες ουσίας δημοσιογράφους, οι οποίοι επρόκειτο δήθεν να γυρίσουν μια ταινία και ήθελαν ο πρωταγωνιστής της […]

Έρευνα σε βάρος του προπονητή του Τζάστιν Γκάτλιν, Ντένις Μίτσελ και του ατζέντη αθλητών στίβου, Ρόμπερτ Βάγκνερ, ξεκίνησε η παγκόσμια ομοσπονδία αντί-ντόπινγκ, καθώς οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Telegraph, φαίνεται πως είχαν προσφερθεί να προμηθεύσουν με απαγορευμένες ουσίας δημοσιογράφους, οι οποίοι επρόκειτο δήθεν να γυρίσουν μια ταινία και ήθελαν ο πρωταγωνιστής της να μοιάζει με αθλητή.

Ο 35χρονος σπρίντερ, ο οποίος τον Αύγουστο κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο στα 100 μ. νικώντας στον τελικό τον Γιουσέιν Μπολτ, απάντησε μέσω Instagram στις κατηγορίες που γίνονται σε βάρος του.

«Δεν χρησιμοποιώ και δεν έχω χρησιμοποιήσει ουσίες που βελτιώνουν την απόδοση. Έμεινα έκπληκτος και συγκλονίστηκα, όταν έμαθα ότι ο προπονητής μου είχε σχέση με αυτές τις κατηγορίες. Τον απομάκρυνα αμέσως, όταν πληροφορήθηκα το θέμα. Όλες οι νόμιμες επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι, καθώς δεν θα επιτρέψω σε άλλους να ψεύδονται για μένα με τέτοιο τρόπο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκάτλιν.

Η Ένωση για την Ακεραιότητα του Αθλητισμού και ο Οργανισμός Αντιντόπινγκ των ΗΠΑ (USADA) ανακοίνωσαν ότι διερευνούν την υπόθεση, ενώ η ΔΟΕ ανέφερε: «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον WADA ότι θα εξετάσει προσεκτικά το θέμα».

Σε δήλωσή του στην «Telegraph», ο Μίτσελ, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε απαγορευμένες ουσίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, τόνισε ότι ποτέ δεν πρότεινε στους αθλητές που προπονεί τώρα να κάνουν χρήση ντόπινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ