Ελλάδα, Ρωσία, συμμαχία…

Ελλάδα, Ρωσία, συμμαχία…

Οι Ρώσοι που ετοιμάζονται να εξεταστούν για την επανένταξή τους στον παγκόσμιο στίβο και την αιγίδα της IAAF και για αυτό ζήτησαν και πήραν την βοήθεια της Ελλάδας. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας στίβου Ντμίτρι Σλιάτκιν, έχει το δύσκολο έργο να τα βάλει με τη διαφθορά και το ντόπινγκ που λυμαίνονταν χρόνια τώρα όλα τα […]

Οι Ρώσοι που ετοιμάζονται να εξεταστούν για την επανένταξή τους στον παγκόσμιο στίβο και την αιγίδα της IAAF και για αυτό ζήτησαν και πήραν την βοήθεια της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας στίβου Ντμίτρι Σλιάτκιν, έχει το δύσκολο έργο να τα βάλει με τη διαφθορά και το ντόπινγκ που λυμαίνονταν χρόνια τώρα όλα τα κλιμάκια του ρωσικού στίβου και επέφερε την αποπομπή από την παγκόσμια Ομοσπονδία. Από ότι φαίνεται, οι προσπάθειές του έπιασαν τόπο και η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά. Το πόσο, θα απαντηθεί στις 24 Νοεμβρίου όταν και θα επανεξεταστεί η υπόθεση της Ρωσίας από την αρμόδια επιτροπή που παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης.

Μια από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να έχει αίσια κατάληξη η υπόθεση είναι να πραγματοποιείται η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών της ρωσικής ομάδας εκτός Ρωσίας, για να είναι προσβάσιμοι στον έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιεί συχνά πυκνά η IAAF.Όπως είναι γνωστό, ένα από τα βασικά κριτήρια της IAAF.

Για τον λόγο αυτό, ο Σλιάτκιν έχει κανονίσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για να μπορούν οι Ρώσοι αθλητές να προετοιμάζονται στη χώρα μας. Κάτι το οποίο αναμένεται να προσφέρει ο υφυπουργός και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα από τα ατού της Ρωσίας κατά την εξέταση από την IAAF.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ