Ο Μάστορας επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 2,5 χρόνια

Ο Μάστορας επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 2,5 χρόνια

Ο 27χρονος άλτης του ύψους, που όλο το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, θ΄ αγωνιστεί το Σάββατο (28/4) στον 2ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Νέο ξεκίνημα στην καριέρα του είναι έτοιμος να κάνει ο Αντώνης Μάστορας, δυόμισι χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα. Ο 27χρονος άλτης του ύψους, που όλο το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, θ΄ αγωνιστεί το Σάββατο (28/4) στον 2ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να στηρίξει τον σύλλογό του ΓΣ Ηρακλής και να κάνει το ντεμπούτο του στη σεζόν.

Ο Μάστορας, που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Βασιλικό, θα επιδιώξει στη διάρκεια τη σεζόν να βρει και πάλι τη φόρμα του, κάτι που θα το πετύχει μέσα από τους αγώνες. Άλλωστε, η χρονιά είναι ιδιαίτερα μεταβατική για εκείνον, καθώς είναι η πρώτη μετά τους διαδοχικούς τραυματισμούς. Στον αρχικό προγραμματισμό του ήταν η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού τον Φεβρουάριο, ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης το 2015 στην Πράγα, έχει ατομικά ρεκόρ 2.30μ στον ανοιχτό και 2.31μ στον κλειστό στίβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ