Γκούσιν : Eπέστρεψε στους αγώνες

Γκούσιν : Eπέστρεψε στους αγώνες

Η 24χρονη αθλήτρια του ύψους, η οποία διανύει φέτος την τελευταία σεζόν της στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, έκανε τον πρώτο αγώνα της μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Μπορεί να έχασε την περίοδο του κλειστού στίβου, αλλά πλέον επέστρεψε κανονικά στην αγωνιστική δράση. Η Τατιάνα Γκούσιν περί ου λόγος, η οποία τον περασμένο Αύγουστο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κνήμη του δεξιού ποδιού, με αποτέλεσμα να μην κατεβεί σε αγώνες το χειμώνα.

Η 24χρονη αθλήτρια του ύψους, η οποία διανύει φέτος την τελευταία σεζόν της στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, έκανε τον πρώτο αγώνα της μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο οποίος ήταν για εκείνη η ευκαιρία να μπει και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό. Η Γκούσιν ξεπέρασε το 1.81μ και κατέλαβε την πρώτη θέση στη διοργάνωση που έγινε στη Τζόρτζια, ενώ πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της σε περίπου δέκα ημέρες.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πω με βεβαιότητα ποιοι είναι οι στόχοι μου για τη θερινή σεζόν. Αρχικά αυτό που επιδιώκω είναι να συνηθίσω τη φόρα μου και να μπω και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξω να ανέβω όσο υψηλότερα γίνεται» είπε η Γκούσιν, η οποία υπό κανονικές συνθήκες θα σκεφτόταν ήδη το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι 1.92 μέτρα. Η Γκούσιν έχει ατομικό ρεκόρ 1.91μ από τον περασμένο Ιούνιο στο Γιουτζίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ