Το Πανθεσσαλικό στάδιο μετατρέπεται σε νέο «Σπίτι του Στίβου»

Το Πανθεσσαλικό στάδιο μετατρέπεται σε νέο «Σπίτι του Στίβου»

Το Πανθεσσαλικό στάδιο αναμένεται να γίνει το επίκεντρο του Στίβου στην Ελλάδα, μέσω του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Εθνικής Πανγαία.

Στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα (26/3), παρουσιάστηκε η χορηγία της Εθνικής Πανγαίας. Χορηγία η οποία αφορά την αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού (απευθείας από τη ίδια), ο οποίος θα παραδοθεί στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, αρωγός φαίνεται πως θα είναι και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, έχει ήδη δεσμευτεί δημόσια για την αγορά του κλωβού της σφυροβολίας. Κάπως έτσι όταν ολοκληρωθεί η αγορά και τοποθέτηση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για το κάθε στιβικό αγώνισμα, το Πανθεσσαλικό θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου, αλλά και διεθνή μίτινγκ και διοργανώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αντώνη Χιώτη (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας): «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση γιατί μετά από 15 χρόνια απραξίας, επιτέλους η βοήθεια ήρθε, όχι από την πολιτεία, αλλά από ιδιωτικούς φορείς, που νοιάζονται για τα κοινωνικά αγαθά, όπως ο αθλητισμός. Είναι γεγονός ότι ο εξοπλισμός θα βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη των σωματείων της πόλης και των όμορων δήμων και θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερους αγώνες. Ο Βόλος είναι στο κέντρο της Ελλάδος γεγονός που διευκολύνει τα σωματεία όλης της χώρας».

Όπως και τις αντίστοιχές του Γιάννη Κουτσιώρα (Εθνικός προπονητής): «Σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μέρα για όλους τους Θεσσαλούς που ασχολούνται με τον στίβο, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα, αφού δίνει ζωή σε ένα στάδιο στολίδι στο κέντρο της Ελλάδας, που έμενε για 15 χρόνια αναξιοποίητο με κίνδυνο να πάψει ακόμη και να υπάρχει».

Να διευκρινίσουμε πως η Εθνική Πανγαία είναι μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων που λειτουργούσε ως θυγατρική της Εθνικής τράπεζας μέχρι το 2015. Τότε εξαγοράστηκε από το ολλανδικό fund Invel με δανεισμό από την Εθνική. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Πανγαία είναι από το 2013 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ