Φιλιππίδης : Γλιτώνει το χειρουργείο

Φιλιππίδης : Γλιτώνει το χειρουργείο

Ευχάριστα νέα για τον πρωταθλητή του επί κοντώ, Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος εκτός απροόπτου γλιτώνει το χειρουργείο στο μετατάρσιο. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα είχε έντονη ενόχληση στο δάχτυλο του ποδιού, το οποίο και χτύπησε σε πτώση στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Μπέρμιχγαμ. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με την επιστροφή του στην Ελλάδα […]

Ευχάριστα νέα για τον πρωταθλητή του επί κοντώ, Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος εκτός απροόπτου γλιτώνει το χειρουργείο στο μετατάρσιο. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα είχε έντονη ενόχληση στο δάχτυλο του ποδιού, το οποίο και χτύπησε σε πτώση στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Μπέρμιχγαμ.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με την επιστροφή του στην Ελλάδα προχώρησε σε μια σειρά από εξετάσεις, καθώς είδε την κατάσταση του ποδιού του να χειροτερεύει. Όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά είδε τις εξετάσεις, φαίνεται πως το χειρουργείο δεν είναι απαραίτητο.

Όμως, ουσιαστικά συμπεράσματα, καθώς και πλάνο αποθεραπείας, θα προκύψουν τη Δευτέρα (12/03) όταν και ο γιατρός θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ