Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού : Η Μπελιμπασάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού : Η Μπελιμπασάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία

Η Ελληνίδα αθλήτρια ακυρώθηκε, γιατί πάτησε - ελάχιστα - την εσωτερική γραμμή του διαδρόμου της και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα πολύ καλό πλασάρισμα στον αυριανό τελικό των 400 μέτρων. 

Οι ακυρώσεις στα 400 μ. σε Άνδρες και γυναίκες ήταν ένας από τους πονοκεφάλους της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν απότομα από την χαρά στη λύπη ήταν και η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Η πρωταθλήτρια μας έκανε φοβερή κούρσα και όπως και στον προκριματικό έτσι και στον ημιτελικό τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Οκόλο με 52.17.

Δυστυχώς λίγο αργότερα η αθλήτρια μας ακυρώθηκε, γιατί πάτησε – ελάχιστα – την εσωτερική γραμμή του διαδρόμου της και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα πολύ καλό πλασάρισμα στον αυριανό τελικό των 400 μέτρων.  Η Μπελιμπασάκη παρά το γεγονός ότι δεν είχε την ανάλογη εμπειρία από κούρσες αυτού του επιπέδου έδειξε πως διαθέτει μπόλικο μέλλον και πως το καλοκαίρι θα έχει την δυνατότητα να κάνει σπουδαία πράγματα.

Εκτός τελικού επίσης λόγω ακύρωσης έμειναν δύο φαβορί ακόμη και για μετάλλιο, η Τζαμαϊκανή Στεφ Μακφέρσον και η Ελβετίδα Λι Σπρούνγκερ. Η ελληνική πλευρά έκανε ένσταση, η οποία απορρίφθηκε. Την κορυφαία επίδοση του ημιτελικού σημείωσε η Σακίμα Γουίμπλει με 51.34 και ακολούθησε η επίσης Αμερικανίδα Κόρτνει Οκόλο με 51.79.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ