Δεν θα αγωνιστεί ο Ράδερφορντ στο Παγκόσμιο κλειστού

Δεν θα αγωνιστεί ο Ράδερφορντ στο Παγκόσμιο κλειστού

Ο Γκρεγκ Ράδερφορντ διανύει περίοδο επιστροφής στους αγώνες μετά την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, αποφάσισε να μην πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Ο Γκρεγκ Ράδερφορντ αποφάσισε, τελευταία στιγμή, να μην συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί Πέμπτη με Κυριακή (1-4/3) στο Μπέρμιγχαμ, όπως έκανε γνωστό η βρετανική ομοσπονδία στίβου.

Ο Βρετανός άλτης του μήκους, με χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, πρώτευσε στο εθνικό πρωτάθλημα που έγινε στο Μπέρμιγχαμ την περασμένη εβδομάδα, ενώ αγωνίστηκε και στο Grand Prix της Γλασκώβης την Κυριακή.

Ωστόσο, καθώς διανύει περίοδο επιστροφής στους αγώνες μετά την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, αποφάσισε να μην πάρει μέρος στη διοργάνωση, προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο τον Αύγουστο.

«Η απόδοσή μου από το βρετανικό πρωτάθλημα στο Grand Prix στη Γλασκώβη το Σαββατοκύριακο ήταν αισθητή βελτιωμένη, αλλά δεν ήταν ακόμα στο επίπεδο που απαιτούσα από τον εαυτό μου» δήλωσε ο 31χρονος Ράδερφορντ.

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση, αλλά έχω επιλέξει να μην συμμετάσχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι αποφασισμένος να γίνω ο πρώτος άλτης του μήκους που κατακτά τρεις διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τίτλους και θα προπονηθώ σκληρά τους επόμενους μήνες, για να επιστρέψω στους αγώνες πιο δυνατός από ποτέ» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ