Ολυμπιακός – Ανόβερο 11-7

Ολυμπιακός – Ανόβερο 11-7

O Ολυμπιακός διεύρυνε την φοβερή πορεία του στο Champions League μετά την επικράτηση με 11-7 απέναντι στο Αννόβερο για την 6η αγωνιστική και παραμένει στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο Αννόβερο και νίκησε με 11-7 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του A’ oμίλου του Champions League Πόλο. Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν την πέμπτη νίκη τους στη διοργάνωση, οδηγούν την κούρσα με 16 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους στο +5 από τη δεύτερη Ντιναμό Μόσχας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, 9-9 στη Ρωσία με την Μπρέσια.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα κλείνοντας τους διαδρόμους των Γερμανών, οι οποίοι επί ένα ημίχρονο δεν μπορούσαν να σκοράρουν, έχοντας δεχτεί 6 γκολ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Ρεάλ στο 7:22, με τον Φουντούλη να απαντά άμεσα και τον Εστράνι να κάνει το 7-5, 3,5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της περιόδου η οποία έληξε με 7-3 έπειτα από το γκολ του Βίνκελοχτ.

Στην τελευταία περίοδο το Ανόβερο βρήκε ρυθμό και σε συνδυασμό με ορισμένα αμυντικά λάθη των Πειραιωτών, μπόρεσαν να μειώσουν σε 11-7 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-0, 1-3, 4-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβις, Γαλανόπουλος

AΝΝΟΒΕΡΟ (Σ. Κάρστεν): Σένκελ, Κόρουσιτς, Μπουκόφσκι 1, Ρεαλ 1, Μπρούγκλιαν 2, Ράντοβιτς 1, Γιόκιτς, Πρόις, Σέκουλιτς, Εστράνι 1, Μπαν, Βίνκελχοστ 1, Σούκιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ