Χατζηθεοδώρου : Επιστρoφή στη δράση, υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ

Χατζηθεοδώρου : Επιστρoφή στη δράση, υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ

Την απόφαση να επιστρέψει στις πισίνες πήρε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του ελληνικού πόλο. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος στα 41 του αποφάσισε να απαντήσει θετικά  στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και να μετακομίσει στην Κύπρο άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Ο Ελλαδίτης αθλητής με τους περισσότερους τίτλους σε ομαδικά αθλήματα, ο Θρύλος της υδατοσφαίρισης Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι πλέον μέλος του Υδατοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ. Με σπουδαία καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Χατζηθεοδώρου έχει κερδίσει τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια, έχει τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 2001 αναδείχθηκε ο κορυφαίος υδατοσφαιριστής της Ευρώπης. Στο ενεργητικό του έχει παρουσίες με τη Μικτή Ευρώπης και τη Μικτή Κόσμου.

«Να στηρίξουμε το πόλο»

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΠΟΕΛ τονίζει: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση που αποδέχτηκα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ να επιστρέψω στο νερό. Οι δεσμοί μου με την Κύπρο και με την ομάδα είναι γνωστοί και μαζί θα παλέψουμε για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε βάλει, που δεν είναι άλλοι από το νταμπλ».

Αναφορικά με την αγωνιστική του κατάσταση, ο διεθνής πολίστας ανέφερε πως: «Αν και δεν προπονούμουν στους ίδιους ρυθμούς που προπονούμουν τα προηγούμενα χρόνια ως εν ενεργεία υδατοσφαιριστής, παρόλα αυτά πάντα κάνω προπόνηση και δεν έχω μείνει πίσω. Ακόμα και στο διάστημα που ήμουν προπονητής, ήμουν πάντα μέσα στο νερό μαζί με τους αθλητές μου. Από τη στιγμή της συμφωνίας μου με τον ΑΠΟΕΛ προπονούμαι ακόμα πιο εντατικά».

Ο Χατζηθεοδώρου καταλήγει: «Πρέπει να στηρίξουμε όλοι το πόλο, είναι ένα υπέροχο άθλημα το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους στην Κύπρο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να σταθεί κοντά στην ομάδα, η οποία έχει όνειρα και στόχους».

Η ομάδα πόλο του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή, και επόμενος της αντίπαλος είναι ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ