Πόλο : Ξεκίνησε η κοινή προετοιμασία της Ελλάδας με την Ισπανία

Πόλο : Ξεκίνησε η κοινή προετοιμασία της Ελλάδας με την Ισπανία

Την Τρίτη (26/12) έγινε η αρχή στην κοινή προετοιμασία της Εθνικής πόλο με την αντίστοιχη της Ισπανίας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 29/12.

Ξεκίνησε από χθες Τρίτη (26/12) η κοινή προετοιμασία της Εθνικής πόλο με αυτήν της Ισπανίας. Οι δύο εθνικές συγκεντρώθηκαν στο κολυμβητήριο Πέτρος Καπαγέρωφ του Πειραιά, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται την Παρασκευή (29/12).

Από ελληνικής πλευράς, μετέχουν οι εξής 19 παίκτες: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Βαγγέλης Δελακάς, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Μανώλης Πρέκας, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Στέφανος Γαλανόπουλος (Ολυμπιακός), Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Μάνος Ζερδεβάς (Βουλιαγμένη), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος (Γλυφάδα), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ).

Μάλιστα, οι κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου είχαν προκαλέσει την προ ημερών αντίδραση του Νο Βουλιαγμένης, ο οποίος κατηγόρησε τον ομοσπονδιακό προπονητή ότι μετατρέπει την Εθνική σε «παραμάγαζο» του Ολυμπιακού, παίρνοντας ως αφορμή το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκαν στη 19άδα μόλις τρεις παίκτες των μπέμπηδων.

Από πλευράς Ισπανίας, στην αποστολή του Τσους Μάρτιν περιλαμβάνονται οι Αλμπέρτο Μπαρόζο, Αλεσάντρο Μπούστος, Σέρτζι Καμπάνας, Μιγκέλ Ντελ Τόρο, Άλμπερτ Εσπανιόλ, Φρανσίσκο Φερνάντεζ, Αλβάρο Γκρανάδος, Βίκτορ Γκουτιέρες, Μαρκ Λαρούμπ, Μιγκέλ Λινάρες, Μπλάι Μάγιαρακ, Χοσέ Μαρία Μότος, Αλμπέρτο Μουνιάριθ, Ρότζερ Ταούλ.

«Έχουμε μια ευκαιρία, μετά την προετοιμασία με τους Ιταλούς, να κάνουμε άλλη μια δυνατή με την Εθνική Ισπανίας για τέσσερις ημέρες. Οι Ισπανοί θα έρθουν με όλη την ομάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συν δύο νέους παίκτες. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που θα δώσουμε ορισμένα δυνατά παιχνίδια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο Europa Cup και θα γίνει ακόμη μια κοινή προετοιμασία, με την Ιταλία, τον Φεβρουάριο. Θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε συγκεντρωθεί όλοι μαζί τρεις φορές ως το τέλος της σεζόν και να έχουμε δουλέψει επαρκώς με φόντο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα έχουμε πλήρη ομάδα, δεν θα λείπουν βασικοί παίκτες όπως με την Ιταλία και πλέον όλοι βρίσκονται σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς και σε καλή κατάσταση. Εγώ θέλω να βρεθούν όλοι μαζί, να δουλέψουν σαν Εθνική ομάδα και να έχουμε μια καλή συνοχή ως σύνολο», είπε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ