Α1 Πόλο Γυναικών : Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-8

Α1 Πόλο Γυναικών : Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-8

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές, η Βουλιαγμένη επικράτησε με 9-8 του Ολυμπιακού.

Επεισοδιακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από πολλά νεύρα και τρεις αποβολές, η Βουλιαγμένη επικράτησε με 9-8 του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών.

Οι γηπεδούχες μπήκαν αποφασισμένες στον αγώνα για να πάρουν τη νίκη και κατάφερε να προηγηθεί με 4 γκολ στη λήξη του ημιχρόνου (6-2). Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού αλλά ήταν αργά, καθώς το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 9-8 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στον αγώνα υπήρχαν πολλά νεύρα και ένταση με αποτέλεσμα να αποβληθούν 2 παίκτριες της Βουλιαγμένης (Ξενάκη και Πρωτοπαπά) και 1 του Ολυμπιακού (Έμολο). Επίσης, κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία αντίκρισαν ο βοηθός του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης και ο έφορος του ΝΟ Βουλιαγμένης, Θοδωρής Τσεβδός.

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-3, 1-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 1, Μαυρωτά Ιφ. 1, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Μαυρωτά Μ. Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ