Α1 Ανδρών : ΠΑΟΚ – ΝΟ Χανίων 7-7

Α1 Ανδρών : ΠΑΟΚ – ΝΟ Χανίων 7-7

Ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί αλλά αυτό δεν απεδείχθη στην πισίνα και χάρη στον Σιορδίλη γλίτωσε την ήττα από τον ΝΟ Χανίων.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον ΝΟ Χανίων για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών κι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς καθώς το ματς έληξε ισόπαλο (7-7).

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 0-3 αλλά ο Μουρατίδης κι ο Μαξίμοβιτς «ροκάνισαν» τη διαφορά κι έτσι το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων (3-6) με τους Θεσσαλονικείς να μειώνουν σε 4-6 με το γκολ του Ν. Προσινικλή. Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Μαξίμοβιτς έκανε το 5-6 αλλά απάντησε ο Βουλγαράκης (5-7).

Ο Ζάτοβιτς, με ένα γκολ στην τρίτη περίοδο, κι ένα στην τέταρτη έφερε τον αγώνα στα ίσα (7-7). Ο ΝΟ Χανίων πήραν πέναλτι, 1′ 34″ προ της λήξης, αλλά ο Σιορδίλης απέκρουσε κι έτσι έσωσε τον βαθμό για τον ΠΑΟΚ.

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-1, 1-0.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Τάτσης, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ